«Jeg er ydmyk ovenfor våre ansatte som i 6 av de 7 siste årene har overlevert alle våre prosjekter uten feil. Med det kan jeg trygt si at Backe Østfold er Regionens kvalitetsleverandør»

Administrerende Direktør Håkon Glosli

Faglig dyktighet, ærlighet og respekt

I Backe Østfold er vår filosofi at vi skal ha positiv verdiskapning i alt vi gjør. Dette oppnår vi ved å være tro mot våre verdier gjennom mange år; faglig dyktighet, ærlighet og respekt. Vi skal også ha det morsomt på jobb og det skal smitte over på våre kunder. Det er menneskene i bedriften som er vår fremste ressurs. Vi er en profesjonell og sammensveiset gjeng, med stor takhøyde, som sammen klarer å sette kunden og prosjektet i fokus. Med egne håndverkere til å utføre tømrer-, mur- og betongarbeider sikrer vi en god kvalitet på våre prosjekter. Over år har dette lagt grunnlaget for vår "nullfeilsfilosofi", vi har overlevert alle våre bygg helt uten feil de siste tre årene, og det skal vi fortsette med!

Vi i Backe Østfold er spesielt gode på tre punkter

 1. Vi leverer kvalitet, uten feil. 

2. Vi har gode, forskriftsmessige HMS-rutiner som sørger for at våre ansatte kommer hele hjem fra jobb hver dag.

3. Vi jobber hardt for å levere gode resultater.

Gode resultater som skaper en trygg og god arbeidsplass for våre ansatte, en solid og trygg samarbeidspartner for våre kunder, og en sunn avkastning for våre eiere.

Kontaktpersoner

Navn Telefon E-Post Stilling
Håkon Glosli 91662821 hakon.glosli@backe.no Administrerende Direktør
Johan Abrahamson 47873100 johan.abrahamson@backe.no Driftssjef
Vidar Hansen 91101742 vidar.hansen@backe.no Avdelingsleder Service
Karianne Eriksen 94154716 karianne.eriksen@backe.no Kontorleder
Marius-Andrè Jacobsen 90827500 marius-andre.jacobsen@backe.no Økonomisjef

Målsetning

0

007 er Backes operative mål; 0 feil, 0 skader og 7 prosent margin. Backe Østfold har nådd dette målet i 2014, 2015, 2016 og 2017. Dette er vi svært stolte av. 007 er et kvalitetsstempel for våre kunde og ansatte.

Sykefravær

0

I 2019 hadde vi et sykefravær på 2,58 % prosent, kanskje bransjens laveste for en bedrift med 57 fast ansatte håndverkere? For oss viser det at vi er en sammensveiset gjeng som jobber mot et felles mål!